Inovacijos per selekciją

„Rapool“ neatsitiktinai tapo vienu didžiausiu rapsų augintoju. Daugiau nei 15 proc. mūsų apyvartos yra reinvestuojama į mokslinius tyrimus ir selekciją.

Mes mažus dalykus darome labai gerai

„Rapool“ rapsai demonstruoja puikią selekcijos pažangą. Genetiniai patobulinimai padėjo pasiekti didžiulę pažangą didinant derlingumą, gerinant atsparumą ligoms ir streso toleranciją, o taip pat aliejaus ir miltų kokybę.

„Rapool“ – aliejinių rapsų novatoriai

Naujovės jau tapo „Rapool“ tradicija. Pirmosios selekcijos programos buvo pradėtos daugiau nei prieš šimtmetį. Tai buvo rapsų selekcijos pradžia. 

Keturių selekcijos kompanijų specialistų ilgametės patirties dėka „Rapool“ pavyko įgyvendinti plačią sistemingą selekcijos programą. Genetinė įvairovė, kuria gali pasigirti „Rapool“, yra neprilygstama. Visas reikšmingas rapsų auginimo naujoves - nuo „00“ rapsų, MGL hibridų, iki specialių veislių, kartu su patentuota sėklų apdorojimo technologija – įvedė „Rapool“. Toks universalumas padarė „Rapool“ pasauliniu rapsų selekcijos ir sėklų technologijų lyderiu.

Selekcija ateičiai

Siekdami skatinti selekcijos pažangą aukščiausiu lygiu, mes turime partnerių visame pasaulyje – selekcininkų, mokslininkų ir akademikų, su kuriais aktyviai bendraujame. Šiandien ši patirtis, susieta su žvilgsniu į ateitį, leidžia „Rapool“ auginti našiausias veisles, kurios atitinka šiandienos, o taip pat rytojaus ir dar tolimesnės ateities reikalavimus.