Partnerystė

Stiprūs rapsų auginimo partneriai - tai prieš 35 metus susijungusios ir sukūrusios „Rapool-Ring Ltd“ trys stiprios augalų selekcijos kompanijos.

Rapsų sėkmės Europoje ištakos

 

Keturios Vokietijos įmonės, sudarančios „Rapool“, yra vidutinio dydžio, į sąrašus neįtrauktos privataus sektoriaus augalų selekcijos įmonės. Kartu jos mena ilgamete rapsų auginimo patirtį bei pasiektą vieno langelio sprendimą tyrimų, selekcijos, sėklos gamybos, sėklos apdorojimo, platinimo ir auginimo konsultavimo klausimais.

„Rapool“ sėkmė augo kaip sunkaus darbo, atkaklumo ir ateities požiūrio į auginimą rezultatas. Rapsų derlius, atsparumas ir veislės, skirtos aliejaus, biodyzelino ir gyvūnų pašarų gamybai yra mūsų darbo kertiniai akmenys.

Kitos stipriosios „Rapool“ savybės – tai mūsų darbuotojų aukšto lygio kompetencija bei patirtis, o taip pat neatlygintinas darbas skatinant rapsų auginimą.

Mūsų sėkmės paslaptis – tai patikrintas augalų auginimas iš aukščiausios kokybės sėklų bei asmeninis dalyvavimas rinkoje, o taip pat tęstinis noras investuoti ilguoju laikotarpiu.

Ypatingas „Rapool“ įmonių gebėjimas bendradarbiauti, ryšys su žemės ūkiu bei asmeninių įsipareigojimų lygis sukūrė kai ką unikalaus - stiprią selekcininkų, įgijusių žemės ūkio sektoriaus pasitikėjimą, sąjungą. Ir tai yra tai, ką mes ir toliau stiprinsime ateityje su visu atsidavimu. Jūsų pasitikėjimas yra pripažinimas ir patvirtinimas, kad mes vertiname aukščiausią kokybę.

„Rapool-Ring GmbH“ - Qualitätsraps Deutscher Züchter - yra stiprus trijų Vokietijos rapsų augintojų aljansas:

 

 Norddeutsche Pflanzenzucht Hans-Georg-Lembke KG 

www.npz.de
 

 

 

 

DSV - Deutsche Saatveredelung AG

 www.dsv-saaten.de

 

 

W. von Borries-Eckendorf GmbH & Co. KG